La Teulada

Logo La Teulada

ESPAI

La seu de La Teulada es troba a la planta baixa del carrer Pin i Soler, 22. L’espai té forma d’U, amb doble accés al carrer, cosa que permet aprofitar al màxim la relació amb la ciutadania i donar més visibilitat al local.

Els seus 160m2 útils es divideixen en 3 espais amb 6 taules de treball cadascun i compta amb un bany adaptat, una sala de reunions, una cuina, un espai taller de bicicletes en una de les entrades i una sala polivalent a l’altra.

És molt més que un espai de treball compartit. Hi fem tota mena d’activitats enfocades a difondre el missatge de l’economia social i solidària a la ciutat. És també un espai catalitzador de projectes d’intercooperació i incubadora de nous projectes cooperatius de la ciutat.

Actualment dona cabuda a 5 projectes cooperatius de la ciutat de forma estable -Actua, L’Escamot, Fòrum dels Barris, Cuentropía i El Far Cooperatiu-, alhora que funciona com espai obert de treball compartit per als diferents col·lectius i projectes de les economies transformadores locals.

La Teulada