La Teulada

Logo La Teulada

Foto d’arxiu El Mes del Comerç Just i l’Economia Social de Tarragona volen visibilitzar els serveis i valors de les cooperatives del territori. L’Ajuntament, l’Ateneu Cooperatiu Coopcamp, La Teulada i Setem organitzen activitats durant l’abril i el maig. En destaquen, la Fira de l’Economia Solidària del Camp de Tarragona (FESCT) el pròxim 15 d’abril, així com la Festa del […]

Foto d’arxiu

El Mes del Comerç Just i l’Economia Social de Tarragona volen visibilitzar els serveis i valors de les cooperatives del territori. L’Ajuntament, l’Ateneu Cooperatiu Coopcamp, La Teulada i Setem organitzen activitats durant l’abril i el maig. En destaquen, la Fira de l’Economia Solidària del Camp de Tarragona (FESCT) el pròxim 15 d’abril, així com la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, el 12 de maig. Els esdeveniments oferiran música, activitats familiars i representacions teatrals, entre altres. Enguany, l’Associació La Teulada suma diverses activitats com un ‘escape room’, una visita teatralitzada al nou espai de l’entitat o una trobada per reparar petits electrodomèstics.
L’objectiu de l’Associació La Teulada és transmetre els valors del cooperativisme a través d’un ‘scape room’, de jocs de taula, de capses d’aprenentatge i d’un racó de lectura.
L’entitat també ha organitzat una visita teatralitzada al nou local situat al carrer Pin i Soler el divendres 5 de maig i altres activitats que aniran anunciant a través de les xarxes socials.