La Teulada

Logo La Teulada

La URV Emprèn també s’ha interessat en l’economia social i solidària com una via d’accés a l’emprenedoria. Ho exemplifiquen les Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària que organitzen des de fa 10 edicions.

Foto: URV

La Universitat Rovira i Virgili lidera, des del 2012, la plataforma URV Emprèn, un espai des d’on s’uneixen els esforços de moltes organitzacions i empreses del Camp de Tarragona com, per exemple, la Diputació de Tarragona, les Cambres de Comerç de Tarragona, Reus, Valls i Tortosa, ajuntaments, Consells Comarcals i altres entitats, gestionades a través de la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses de la URV.

 

La URV Emprèn ofereix atenció a l’emprenedoria de projectes empresarials, tant si el projecte sorgeix de l’àmbit universitari com si no. Ofereix i proposa diferents activitats i estudis per ajudar a les persones que volen iniciar projectes o trobar aliances.

Els darrers anys, la URV Emprèn també s’ha interessat en l’economia social i solidària com una via d’accés a l’emprenedoria. Ho exemplifiquen les Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària que organitzen des de fa 10 edicions.